Lugeja kirjutab: jätke rahule need, kes ei soovi mingil põhjusel üht või teist toitu süüa!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naine24 postkasti saabus kiri lugejalt, kes on pettunud üldistavas suhtumises, et kõik, kes pakutud toidust loobuvad, on pirtsutajad.

«Lugesin just Elu24-s «Õhtusöök viiele» kommentaare ja mind häiris isiklikult, kuidas seda noort tüdrukut, kes kõike ei soovi süüa, halvustati,» kirjutas ta. «Minulgi on elu aeg olnud toite, mida ma ei söö. Näiteks pasta tomatikastmega, sest minul isiklikult jääb sellest mitmeks tunniks kõhtu paha tunne.»

Lugeja sõnul ei ole söögist keeldumine põhjus, miks võiks kedagi halvustada. «Me ei hakka ju halvustama rasedat, kui ta veini ei joo?» toob ta näiteks. «Jätke rahule need inimesed, kes ei soovi ühte või teist toitu mingil põhjusel süüa. Nad ei tee kellelegi halba.»

Seltskonna tungival survel on kurb lugeja endale halbagi teinud, sest on söönud toitusid, mida ta tegelikult ei taha. «Selle tõttu olen vaeveldnud oma elus väga palju tunde kõhuvalus. Nii raske on võidelda selliste pealesurujatega. Kui te ise vaatate Daire õhtusöögi kommentaare, siis te saate aru, mida ma silmas pean.»

Eilse saatetutvustuse kommentaarides on väljendatud pahameelt saates osaleja suunas, kes on toitudes valiv. «Millest see brünett vinguviiulist beibe elab? Veest ja õhust?» kirjutab üks televaatajatest. «Issand, kui pirts see kõige noorem tüdruk on, see ei sobi ja teine ja kolmas ei sobi. Miks ta sinna üldse läks, ma ei saa aru. Söögu kodus oma toite,» kommenteerib teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles