Kümme kohta, mida mees tahab, et sa puudutaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Millistele mehe kehaosadele sina vahekorra ajal erilist tähelepanu osutad? Loe edasi, et teada saada, mida mehed ise soovivad.

Nahk

«Suurim organ, mis seksis osaleb, on nahk,» ütleb doktor Gloria Brame. «Erutusprotsessis on oluline osa vereringe abil naha soojuse tõstmisel. Mida rohkem partneri nahka katsud, seda enam suureneb verevarustus ta kehas ja nahk muutub sõna otseses mõttes kuumemaks ja suurendab ka erutust.» Alusta massaažiga, aga ära unusta teda silitamast ka vahekorra ajal, õpetab Glamour.

Tuharad

«Mulle meeldib, kui naine hellitab mu peput,» ütleb 32-aastane Joseph. «Õrn massaaž selles piirkonnas ajab mind hulluks, eriti oraalseksi ajal.»

Kael

Doktor Brame’i sõnul on kaelas rohkelt närvilõpmeid. «Vaistlikult oleme me väga teadlikud, et kael on eriti haavatav. See võib olla ka väga seksikas. Paljudele mõjub kaela puudutamine väga erutavalt,» selgitab ta. «Suudle õrnalt ta kaela.»

Kõrvad

«Kõrva sosistamine mõjub ajule ergutavalt, see on otsene kutse seksile,» ütleb Brame. «Sosista talle kõrva seksikaid ettepanekuid. Ta reageerib soojale õhule ja seejärel võid proovida tema kõrva keelega limpsida.» Enamik mehi siiski kõrvadele sellist tähelepanu ei soovi, seega ole tähelepanelik.

Kõrvatagune

«Kõrva tagant puudutamine on väga erutav, sest see hõlmab kaht taju – puudutamist ja kuulmist,» ütleb 31-aastane Adam. «Kindlasti meeldib talle see, kui naksad kergelt ta kõrvalesta või õhkad kuuma hingeõhku talle kõrva taha (mitte kõrva sisse).»

Keel

«Pikk ja kirglik suudlus on üks kõige lihtsamaid viise, kuidas meest erutada,» õpetab psühholoog Sam Von Reiche. «Enamik meist suudleb alati ühtemoodi, seega võid olukorra põnevamaks teha, kui muudad suudluse ajal oma keele liikumist ja rütmi, hoides ta pead oma käte vahel.»

Jalad

Von Reiche’i sõnul on jalamassaaž väga erootiline, kuid näitab ühtlasi välja ka hoolimist ja on romantiline. «Mees tunneb end siis väga eriliselt, sest mõistab, et sa armastad ja ihaldad teda. Lisaks on kannas bioaktiivseid punkte, mille mudimine võib seksuaalset erutust veelgi tõsta,» teab Reiche.

Kukal

«Kui me naisega teineteist hellitame, siis ei mõju miski erutavamalt, kui ta oma sõrmed mu juustest läbi tõmbab,» tunnistab 30-aastane Dan. «Kukal on koht, mida ma ise väga harva puutun.»

Huuled

«Suudlemine ei ole ainus viis, kuidas ta suud puudutada,» nendib Reiche. «Võid õrritada teda ka sellega, et õrnalt limpsid või hammustad ta huuli.»

Leidke oma kuum koht

«Suhte alguses oli meil naisega teineteisest mõnikord raske aru saada ja me leppisime kokku, et kui kumbki teeb üht teatud asja, siis on selge, et läheb asjaks,» selgitab Dan. «Minu «koht» on mu alaselg. Me suudleme väga tihti, aga kui mu naine paneb oma käe mu alaseljale ja tõmbab mind endale lähemale, siis on teada, mis edasi juhtub ja see on väga erutav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles