Kuus põhjust, miks mehed naistesse armuvad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlaste sõnul seisneb külgetõmme palju enamas, kui vaid heas välimuses ja imelises iseloomus.

Portaal Yahoo! Shine vahendab doktor Helen Fisheri põhjendusi, miks mehed naistesse armuvad.

1. Naise kehahoiak

Kontsad pole vaid selleks, et su jalgu heast küljest näidata. Need aitavad ka ilusat kehahoiakut saavutada, kus selg on sirge ja pepu kergelt ülespoole suunatud. Selline poos tõmbab loomulikult kutte ligi, sest ka emased loomad lükkavad oma tagumise osa ülespoole, kui on valmis paarituma.

2. Naise lõhn

Hiljuti Saksa teadlaste poolt läbi viidud uuring tõestas, et inimkeha eritab loomulikku «lõhna», mis aitab sobivat partnerit leida. Samuti eritab lõhnu ka vagiina, mis stimuleerib omakorda testosterooni ja meeste seksuaalset erutust.

3. Naise naeratus

Oled mehest huvitatud? Naerata talle ja sul on koheselt tema tähelepanu. Mõtle sellele: kui keegi sulle naeratab, siis sa loomulikult jäljendad tema näoilmet ilma ise seda märkamata. Naeratamine liigutab näolihaseid, mis omakorda stimuleerivad neid närve ajus, mis toodavad heatuju kemikaale.

4. Naise pilk

Ka silmad võivad mõjutada seda, kuidas mees sinusse suhtub. Kui vaatad mehele paar sekundit seksikalt silma, siis see lülitab ta aju primitiivsesse olekusse, mille tulemusel ta kas reageerib su seksikusele või tõmbub tagasi.

5. Naise hambad

Ameerikas läbi viidud uuring tõestas, et mehed otsivad eelkõige ilusate hammastega naisi. Hambad näitavad inimese kohta nii mõndagi, näiteks vanust ja tervislikku seisundit.

6. Naise juuksed

Ka juuksed reedavad sinu kohta mõned faktid. Säravad ja terved juuksed näitavad noorust ja viljakust, mis annab talle märku, et oled valmis tema geene edasi kandma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles