Argo Ader võttis oma ülikuuma kallimaga aja maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lounge Deja Vu korraldas saate "Tähed Jääl" glamuurse ja suurejoonelise afterparty!
Staarkulturist Argo Ader oli kohal oma blondi pruudiga
Lounge Deja Vu korraldas saate "Tähed Jääl" glamuurse ja suurejoonelise afterparty! Staarkulturist Argo Ader oli kohal oma blondi pruudiga Foto: Maksim Toome

Kulturist ja treener Argo Ader ning tema võrkpallurist silmarõõm Maarja Kerner otsustasid hüljata kaamose, et lasta päikesel end veidi hellitada.

Kroonika kirjutab, et paarike lendas Kambodžasse, seal viibivad nad veebruari keskpaigani. «Vesi on endiselt 30 ja õhk 35 kraadi,» andis Ader Facebookis sõpradele teada.

Lisaks rannamõnudele naudivad nad võõrsil ka Aasia kööki. Eriti hoogsalt lastakse hea maitsta värskelt grillitud kalmaaridel, mida rannas müüakse ning mis maksavad meie rahas vaid ühe euro.

Ader ja Kerner on Eesti seltskonnamaastikul pikemat aega tuntud tegijad. Oktoobri hakul ületasid nad meediakünnise, kui Kanal 2 peol tülli läksid. Õhtuleht kirjutas toona, et Kerner võis saada armukadedaks seetõttu, et Ader tantsis peol kauni blondiini Kairi Rondoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles