Asjatundmatu kriitika ebasobival ajal teeb Liina Randpere tigedaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere
Liina Randpere Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Küllap on kõik, kes Eestis vähegi tuntud on, kogenud mõnikord laimu ja kriitika tõttu meelehärmi. Saatejuht ja treener Liina Randpere tunnistas Naistelehele, et eksperdi kriitikat oskab ta hinnata, kuid purjus inimese solvangud rikuvad siiski tuju.

«Kui keegi pakub mulle asjalikku kriitikat ja mõni oma ala ekspert annab tagasisidet, siis seda ma hindan alati,» nentis ta. «Näiteks, kui ma «Tantsud tähtedega» tegin, siis seal pidin üksi üsna palju otsustama – ise vaatasin, mida ütlesin ja kuidas liikusin. Aga kõik tänu sellele, et meie väike tiim alguses aitas väga palju ja suunas ja andis nõu. Selline kriitika on positiivne.»

Tigedaks on Liinat ajanud aga olukorrad, kui tema tööd tulevad täiesti ebasobivas olukorras kommenteerima need, kelle kriitika ei ole konstruktiivne. «Mul ei ole enesekindlusega probleeme, seega kui mingi purjus inimene tuleb mulle baaris ütlema, et ma teen oma tööd halvasti, siis ma musta masendusse ei lange,» märkis ta. «Aga selleks õhtuks rikub selline asi küll hea tuju ära. Jääb nagu tatiga külge ja tõesti lähed lõpuks tigedaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles