Tyra Banks avaldas oma stiilinipid, kuidas «targa ärinaise» moodi välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyra Banks
Tyra Banks Foto: AFP / Scanpix

Endine modell ja saatejuht Tyra Banks avaldas oma saladused, kuidas naine peaks välja nägema, et teda tõsiselt võetakse: jalas peaks olema püksid, seljas patšokkidega pintsak ja juuksed sirged.

39-aastane Banks arutas oma nippe ajakirja Harper’s Bazaar toimetajaga. «Mu ema ütles, et ma pean oma välimuse hoidma lihtsa ja hoolitsetud,» selgitas Banks. Naise saladus on järgmine: lihtne, korras välimus, kõht sisse ja rind ette, kirjutab Daily Mail.

Banks, kes on ajakirja Time poolt nimetatud üheks seitsmest maailma kõige mõjuvõimsamaks inimeseks, selgitas, kuidas tema riietusstiil on muutunud, et ta näeks rohkem välja nagu ärinaine ja vähem nagu modell.

Endine supermodell ütles, et tema elus oli aeg, mil teda oma välimus niivõrd ei huvitanud, sest ta tahtis, et teda tõsiselt võetaks. «Vähemalt aasta aega ei kandnud ma seelikut ega kleiti. Ainult püksid,» rääkis ta.

Isegi siis, kui Banks taas kleite kandma hakkas, olid need range lõike ja patšokkidega, sest ta tahtis paista «targa ärinaisena».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles