Kuus mehetüüpi, kellega tuleks suhe lõpetada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi koos olnud mehega, kes keeldub tööd otsimast, kohtleb sind halvasti või jälitab endiselt oma eksi?

Portaal YourTango toob välja kuus mehetüüpi, kellega pole mõtet suhet jätkata.

Mees, kes pole oma eksist üle saanud

Kui ta mõtleb veel oma eksile, siis peaksid temaga suhte lõpetama, hoolimata sellest, kui mitu korda on ta sulle kinnitanud, et need tunded kaevad ajapikku.

Ülbik

Iga mees, kes kohtleb sind nii, nagu sa poleks piisavalt tark või tekitab sinus tunde, et sa pole tema tähelepanu väärt, pole tegelikult hoopis sinu aega ära teeninud ja sa peaksid temaga suhte lõpetama. Kui ta ei lase sul rääkida või paistab, et ta ei kuula seda, mis sul talle öelda on – isegi siis, kui oled ekstra tema tähelepanu palunud –, siis jäta ta maha.

Mees, kes ei austa sind avalikkuses

Kas oled kunagi koos olnud mehega, kes privaatselt on üliarmas, kui avalikus kohas muutub täielikuks mölakaks? Olgugi, et sa hoolid temast, ei ole selline suhe su aega väärt.

Mees, kes ei räägi tõtt

Sa ei taha ju koos olla mehega, kes väänab tõtt vastavalt sellele, kuidas talle sobib. Esialgu võib see kahjutu tunduda, sest võib-olla tahab ta vaid su tundeid säästa. Võib-olla on tal tarvis eelmise suhte lahtised otsad siduda ning ta arvab, et parem on, kui ta sind sellesse ei mässi. Kuid siin on kurb tõsiasi: valetaja ei lõpeta valetamist.

Laiskvorst

Majanduse seis on praegu kahtlane. See teeb peaaegu kõigi olukorra ebakindlaks ja miljonid inimesed maailmas on töötud. Kuid on suur erinevus töötuse ja laiskuse vahel. Kui käid mehega, kelle arveid pead maksma, kellele süüa ostma ja kes keeldub ise tööd otsimast, lase tal minna. Su rahakott ja tulevik tänavad sind.

Mees, kellel pole kunagi aega

Kui käid kohtamas mehega, kes pidevalt lükkab kohtinguid edasi viimasel minutil ja eeldab, et sa saad kell kolm hommikul temaga kohtuda, sest tema tahab nii, siis ära jätka seda suhet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles