Grammy auhinnatseremooniale kehtestati karmid riietumisreeglid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga Grammy auhinnatseremoonial 2010. aastal.
Lady Gaga Grammy auhinnatseremoonial 2010. aastal. Foto: SCANPIX

Grammy auhinnatseremoonia on tuntud tippmuusikute provokatiivsete esinemiste, kuid ka seksikate peokostüümide poolest. Telejaam CBS saatis nüüd kõigile külalistele ja esinejatele kirja riietumissoovitustega, et kaamera ette sattuvaid staare oleks sobilik televisioonis näidata.

Kirjas seisis, et «tuharad ja naiste rinnad peavad olema piisavalt kaetud», vahendab Daily Mail. Lisaks tekitavat probleeme nahkrihmadega kostüümid ning esinejad peavad olema kindlad, et nende genitaalid on korrektselt kaetud, et «näha poleks «pehmet» nahka». Viimase lausega vihjati ilmselt Lady Gaga 2010. aasta lavakostüümile, mille alumine osa oli tõeliselt napp.

Uute nõudmiste kohaselt peab vältima ka kangaid, millest rinnanibud võivad läbi paista. Keelatud on ka liiga avarad dekolteed ja lõhikud, mis staaridele väga meeldivad.

Eks ole näha, kas kuulsused, kes on harjunud end näitama, ka reeglitest kinni peavad. CBS kinnitas aga oma kirjas läbivate suurtähtedega, et ebasündsalt riietunud esinejad teleülekandesse ei sobi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles