Anu Saagim peab tervislikel põhjustel šampanjast loobuma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: SCANPIX

Tänase StarFM Hommikuprogrammi külaliseks oli personaaltreener Erik Orgu, keda näeb juba õhtul TV3 uues sarjas «Kaalul on rohkem kui elu». Treener Eriku vestlus Allan Roosilehe ja külalissaatejuhi Anu Saagimiga võttis põneva suuna, kui jutt läks toitumisele.

Eriti kirglikuks muutus Anu Saagim siis, kui jutuks tuli tervislik toitumine, mis ei kuulu kokku magusate kiusatustega.

«Pühapäevahommikutest puuduks igasugune romantika, kui sealt kaoks pannkoogilõhn!» hüüatas Anu Saagim, lisades, et tema hea tuju ja vormi taga on muuhulgas just pannkoogid, šokolaad ja šampanja.

Seepeale treener Erik muigas ning soovitas Anul neist pahedest loobuda.

«Moosiga pannkookides, šampanjas ja šokolaadis pole midagi romantilist, kui mõelda, kuidas need tervisele mõjuvad,» nentis ta.

«Pannkookidest unistamine sobib 7-aastasele lapsele, aga mitte täiskavanud ja täie mõistuse juures inimesele,» võttis Erik Orgu teema kokku.

«No siis olen pigem ajukääbik, aga pannkookidest ja šampanjast ma ei loobu,» nähvas Anu vastu.

Sellega lõppes kiirelt ka Erik Orgu ja Anu Saagimi tänahommikune ajurünnak Star FMis.

Treener Erik Orgu innustamisel osalesid eelmise aasta jooksul terviseprogrammis seitse ülakaalulist, kellest esimese edusammudele saab kaasa elada täna õhtul TV3s.

Anu Saagim on taas Star FMi hommikuprogrammis koos Allan Roosilehega homme kella 8-10ni

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles