Kerli avaldab märtsis EP «Utopia» ning skoorib Billboardi esikohal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli veebiülekanne fännidele.
Kerli veebiülekanne fännidele. Foto: Kuvatõmmis

Los Angeles’s elav lauljatar, helilooja ja produtsent Kerli on läbimurde laineharjal looga «The Lucky Ones» - lugu jõudis viimaks Billboardi Hot Dance Club Play esikohale.

Tegu on ühtlasi esimese singliga tema peagi ilmuvalt EP-lt «Utopia» (Extended play (ka EP) on helisalvestis, mis on liiga lühike, et seda saaks nimetada albumiks, kuid liiga pikk, et olla singel - toim.), mis ilmub 19. märtsil. «The Lucky Ones» on Youtube’i keskkonnas kogunud juba üle miljoni vaatamise, vahendab Broadway World.

Singli edu peitub selle tugevas originaalversioonis, mille autoriks on Kerli ise ning mille taga seisab Swedish SeventyEight produktsioonitiim. Samuti on singli levimisele kaasa aidanud loo remixid Morgan Page’ilt ja DJ-lt tyDi ning loo alternatiivne versioon Syn Cole’ilt.

«Lugu paistis meile silma kui üks puhtam progressiivne singel, mida pole kaua aega kuulnud,» kirjutas Andrew Spada Dancing Astronaut’i ülevaates 19. jaanuaril.

«Syn Cole’i siidjalt pehme produktsioon sobib hästi Kerli popvokaaliga, andmaks edasi kõrgetasemelist tantsumuusikat. Meloodilised käigud, peened katkestused ja Kerli suurem-kui-elu vokaal mähivad originaalmaterjali suureks looks.»

«The Lucky Ones» on üks seitsmest laulust, mis «Utopia» EP-l olema saab. Albumi kõik lood kõlavad Kerli esituses ja on tema enda kirjutatud. Suurem enamik lugudest on saanud inspiratsiooni nii pop- kui tantsumuusikažanritest. Album salvestati koos SeventyEight’i, Suurbritannia produtsendi Switch’i (M.I.A., Diplo) ja Austraalia DJ/produtsendi tyDi-ga. Albumimaterjal on saanud oma kiitussõnad ka endiselt Katy Perry A&R mehelt Chris Anokute’lt plaadifirmast Island Def Jam.

EP tracklist algab hümniliku ja kaasahaarava looga «Can’t Control The Kids», kus Kerli viib oma kuulajad energilisele, hoogsale ja rütmirohkele teekonnale, kus dance ja pop läbipõimuvad. Järgneb «The Lucky Ones» - üleskruttiv südamlik lugu.

Teised EP kõrghetked on külmavärinaid tekitav klaveri saatega «Love Me Or Leave Me» ning «Chemical», seejärel Switch’i produtseeritud break-beat’i lugu «Sugar» ning «Glow In The Dark», kus Kerli tegi koostööd tyDi’ga. Loo sotsiaalne kõnestatus on MTV Buzzworthy videoblogis kogunud tähelepanu, kuna osutab koolivägivallale ja noorteprobleemidele kogu maailmas.

«Utopia» EP tracklist näeb välja seesugune:

1. Can't Control the Kids
2. The Lucky Ones
3. Love Me or Leave Me
4. Glow in the Dark
5. Here and Now
6. Sugar
7. Chemical
8. The Lucky Ones (Syn Cole vs Kerli) - Bonus Track

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles