Kuidas edeneb suusatamine Kertu Jukkumil?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Marko Söönurm

Raadiohääl ja telenägu Kertu Jukkum andis lubaduse osaleda 17. veebruaril Tartu maratoni 63-kilomeetrisel distantsil.

«Mäletan, et kooliajal oli valida kas suusatamine või uisutamine, minu valik langes alati viimase kasuks. Meil leidus kodus küll palju suuski, kummalisel kombel aga ei meenu et keegi oleks neid kasutanud,» märkis Kertu.

Klassikastiiliga maadleb Kertu kõvasti: «Valetaksin, kui ütleksin, et hästi läheb. Füüsiliselt pole probleemi, kuid tehnika on mul puudulik, et mitte öelda olematu. Samas, esimest korda elus sain suusad alla mõni kuu tagasi. Uisustiili pole proovinud ega plaanigi, sest eesmärk on siiski Tartu maratoni läbimine. Kõigele muule pühendun hiljem,»jätab ta otsad lahtiseks.

Kertu ei arva, et iga inimene peaks oskama suusatada, pigem tuleks rõhuda üldisele aktiivsusele. «Tegelikult pole vahet, millist ala keegi harrastab - piisab ka jalutamisest, et end vormis hoida ja terve olla. Ise olen alles poolel teel, kuid usun, et finišijoont ületades armastan suusatamist tingimusteta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles