«Tehnoseksuaalse» mehe tõus ehk naisi erutavad tehnikahuvilised

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Unustage metroseksuaalid ja autofännid, naiste südameid on hakanud võitma mehed, kes on tehnikavidinatega kursis.

Suurbritannias läbi viidud uuringust selgus, et naisi erutavad mehed, kes suudavad vahet teha gigabaitidel ja megabaitidel, kes on võimelised orienteeruma nutitelefonide maailmas ja kes tunnevad arvuteid ning on võimelised neid parandama, vahendab portaal femalefirst.co.uk.

Peaaegu kaks kolmandikku uuringus osalenud naistest ütles, et imetlevad kõige enam mehi, kes oskavad parandada erinevat riistvara. 45 protsenti naistest eelistavad mehi, kes on võimelised autokapoti all oma oskusi näitama.

Peaaegu 40 protsenti meestest tunnistas, et on valetanud oma tehnikaalaste oskuste kohta, et naistele muljet avaldada. Kuid 80 protsenti naistest ütles sellele vastukaaluks, et neile ei avalda muljet mehed, kes teevad suuri sõnu, kuid ei suuda oma oskusi tõestada.

Tehnoseksuaalse mehe populaarsus tundub kasvavat, sest sõltume igapäevaselt üha enam tehnikavidinatest. 60 protsenti osalejatest ütles, et sooviksid paremini kursis olla tehnikamaailmas toimuvaga. Võrdluseks võib tuua selle, et 33 protsenti osalejatest tahaks parandada oma teadmisi autode, 28 protsenti kinnisvara, 17 protsenti muusika, 14 protsenti moe ja 11 protsenti spordi valdkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles