Galerii: Bastioni kevadkollektsioon on üdini naiselik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltika esitles peegellaval oma kevadmoodi, mille märksõnadeks on seekord lilled, linnud ja putukad.

Naistemoodi elavdavad lilled, linnud, putukad, mereelukad ja isikupärased värvid – puhastest pindadest mustriteni ning pastellist neoonini! Meestemoe uudsed hitid on shortsuit ehk lühikeste pükstega ülikond ning twin-set ehk samast kangast ja sama mustriga rõivaesemete kombineerimine. Erksatest värvidest pole pääsu ka meestel ning iga trendika mehe garderoobis peaks olema vähemalt paar tõeliselt värvilisi pükse.

Bastioni kevadkollektsioon on üdini naiselik ning joovastab naisi küllusliku lille-, isikupärase loomamustriga ning luksusliku pitsiga. Kollektsiooni keskmes on loomamustriga trentšmantel, voogavad maani suvekleidid ning täpiline klošš-seelikuga kleit. Must-valget ja elegantset beeži täiendavad särav türkiissinine, jõuline sinepikollane ning erk roosa. Lihtsad kontorikleidid pakuvad uudseid lõikeid ning põnevaid detaile alates colour-blockingust, moodsast nahkvööst kuni šiki ilunõelani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles