Anu Saagim: olen ärevil, et mu poeg kannatab seepärast, et tal on mitte väga normaalne ema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim
Anu Saagim Foto: Laura Kallasvee

Bravuuritar Anu Saagim avaldas Kroonikas arvamust koolikiusamise kohta ja tunnistas, et ta tunneb muret, kuidas teised lapsed tema tuntuse pärast poega suhtuvad.

Oma poja pealt on Anu märganud, et kui varem oli koolikiusamine pigem füüsiline, siis tänapäeva noor on keskendunud oma virtuaalmaailmale. «Keegi ei viitsi kakelda või haiget teha. Neil ei ole selleks aegagi, sest suur osa ajast istutakse arvuti taga.»

«Loomulikult olen ärevil, et kas ta kannatab seepärast, et tal on mitte väga normaalne ema, aga seni on tundunud, et neil on sattunud nii normaalne klass, et midagi hullu ei ole,» märkis Anu. «Pigem tähendasin koolis minu suunal mõnitamist, kui ta käis teises-kolmandas klassis. See on andestatav, sest peegeldab pelgalt seda, mis toimub nende laste kodus. Ma ei vihasta kunagi lapse peale, kes mulle näpuga näitab, pigem visualiseerin, millised on tema vanemad, kes minust nii arvavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles