Kas tahaksid osa võtta orgasmikursusest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Minnesota ülikool korraldab sel kevadsemestril kursuse naiste orgasmi teemal. Kursuse kirjelduse järgi on oodatud kõik, nii algajad kui kogenumad, keda huvitab korduvate orgasmide teema või G-punkti leidmine.

Ülikooli esindaja sõnul on see hariduslik töötuba mõeldud kõigile tudengitele ja osalemine on täiesti vabatahtlik. Teadusasutusena tegeletakse seal erinevate teemade uurimisega ning inimese seksuaalsus pole nende sõnul mingi erand, kirjutab Yahoo! Shine.

Kursust annavad seksuaalhariduse eksperdid Marshall Miller ja Kate Weiberg, kelle loengud seksuaaltervise või omasooliste suhete teemadel on «naljakad, intelligentsed ja ausad», nende kursus naiste orgasmi teemal on seni kõige populaarsem.

Miks aga peaks orgasmist loenguid pidama? Sest paljud inimesed ei tea, kus asub müstiline G-punkt ning mida sellega teha, kui see on leitud. Miks siis mitte kuulata eksperte ja oma teadmisi täiendada.

Ühtlasi on välja selgitatud, et keskmisest kulub naistel orgasmi saamiseks 20 minutit, kuid meestel 2-5 minutit. Seega on abi ju igati teretulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles