Hüperkuulus Jana Pulk oskab oma menu ära kasutada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Blondid veinimõisas» esitlus
Jana Pulk
«Blondid veinimõisas» esitlus Jana Pulk Foto: Viktor Burkivski

Alati särav ja kaunis üritustekorraldaja Jana Pulk, kes osales ka hiljuti TV 3 eetris jooksnud tõsielusarjas «Blondid Veninimõisas», rääkis Buduaarile tuntuks olemise positiivsetest ning negatiivsetest külgedest. Kuidas tuntuks olemist ära kasutada ja kuidas üldse kuulsaks saada? Sellest kõigest Janaga ka juttu tuli.

Jana sõnul ei sobi kuulsus nõrga iseloomuga inimestele, sest nad lihtsalt ei pea karmile kriitikale vastu.

«Kui sa oled endas kindel, et just see on see, mida soovid ning tähelepanu ja kriitika ei heiduta sind, siis tuntus sobib sulle. Arvestama peabki sellega, et sinu tegemisi pidevalt jälgitakse ja arvustatakse - üldjuhul kritiseeritakse,» nendib Jana, kes on tuntuks olemise suutnud nüüdseks ka enda kasuks pöörata.

«Kui sa teed oma tegemisi targalt ja presenteerid ennast õiges valguses, siis aga toob see sulle endale kasu. Kui sa muutud mingis valdkonnas nõutuks, annab see sulle juba kerge kontrolli olukorra üle. Lisaks, kui oled tuntud, on sul siiski ennast lihtsam teistele tutvustada/esitleda. Isegi kui sinu suhtes on eelarvamus, teatakse või vähemalt arvatakse teadvat, kes sa oled ning enda esitlemine läheb lihtsamalt.»

Kuidas aga Jana sõnul kuulsaks üldse saada?

«Trikk tuntust koguda… no läbi julgete väljaütlemiste saab kõige lihtsamini - olles silmatorkav, bravuurikas. Mida rohkem ringi liigud ja suhtled õigete inimestega, seda lihtsam on tuntust koguda. Loomulikult olen mina kasutanud kõike eelpool mainitut, kuidas siis muidu,» ei näe Jana põhjust varjata fakte, et ka tema on tuntuks saamise nimel üht-teist teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles