Kanada naisüliõpilased otsivad «sugar daddysid»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada naisüliõpilased otsivad «sugar daddysid»
Kanada naisüliõpilased otsivad «sugar daddysid» Foto: SCANPIX

Kanada naisüliõpilaste seas on hakanud levima trend, milles noored naisüliõpilased otsivad endale «sugar daddy» ehk jõuka mehe enda õpingukulusid katma.

Sellised mehed toovad luksust karmil kokkuhoiurežiimil elavate üliõpilaste ellu, edastab Yahoo News.

Selle tarbeks on tehtud isegi kohtingulehekülg seekingarrangement.com. Selle asutaja Brandon Wade`i sõnul on tegemist leheküljega, mis ei luba tõelist armastust, vaid lihtsalt käsi peseb kätt suhet.

Noored naisüliõpilased saavad meestelt majanduslikku ja emotsionaalset toetust, mehed aga saavad suhte noore naisega.

Eesmärgiks on, et mõlemad osapooled saavad teineteist hellitada.

Noortel naisüliõpilastel on tihti rahapuudus, sest lihtsalt elamiskuludele tuleb sageli ka õppelaenu tagasi maksta.

«Naised saavad kuus 3000 dollarit kingituste ja taskurahana selle eest, et ta aitab mehel end mehena tunda,» sõnas Wade.

Wade jätkas, et Kanadas on «sugar daddy» fenomen juba üsna tuntud.

Internetis noori naisi otsivad mehed ei soovi lihtsalt olla üliõpilase elatajaks, vaid mehed soovivad, et naine neile ka tundeid näitaks.

Üks naisüliõpilane sõnas, et kui ta tahtis oma raha kasutada, siis talle majanduslikku toetust pakkuv meeskaaslane solvus.

«Kui me läheme välja, siis ma ei võta rahakotti kaasa. Ma solvaksin mehe ego kui ma seda teeksin. Olen selle suhtes vanamoeline,» lausus üks anonüümseks jääda soovinud naisüliõpilane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles