«Õhtusöök viiele» retseptid: Jaani menüü oli lihtne ja igapäevane

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Lehepuu
Jaan Lehepuu Foto: Christo Neemre

Neljapäevases «Õhtusöök viiele» võõrustas külalisi superstaarisaatest tuntud laulja Jaan Lehepuu.

Jaan Lehepuu on Haapsalu noormees, kes sai laiemale avalikkusele tuntuks superstaarisaatest. Finaalist tuli lahkuda küll esimesena, kuid saade avas ka temale nii mõnegi ukse muusikamaailmas. Koostöös Tanel Terasega osaleb Jaan muusikalises projektis DJ TT ja Jaan Lehepuu, kus Jaan laulab just talle kokkuklopsitud muusikat, esinetakse enamasti suurtel üritustel ja klubilavadel. Siiski on muusikategemine Jaani jaoks hetkel teisejärguline, kuna põhirõhk on ülikoolil ja õpingutel. Ülikooli minek oli praktiline valik, sest Jaani arvates peab alati olema mingi trump tagataskust võtta, kui muusikamaailmas seda äratoitvat tähelendu ei peaks tulema.

1.eelroog: Antipasti    

Vaja läheb:

parma sink

parma juust

salaami

oliivid

marineeritud shampinjonid

melon

Valmistamine:

Serveeri roog kas eraldi taldrikutel, pannes igale taldrikule midagi igast valikus olevast komponendist, või siis serveeri ühel suuremal vaagnal, kust pealt on mõnus endale tõsta vastavalt soovidele.

2.eelroog: Minipitsa

Vaja läheb:

gruusia sai (lavašš)

tomatipasta

pitsakate

tomat

paprika

juust

pitsamaitseaine

Valmistamine:

Määri lavaššile peale tomatipastat, seejärel pitsakatet, raputa peale natuke pitsamaitseainet.  Haki tomat ja paprika ning lisa pitsakattele. Kõige peale puista riivitud juust ja küpseta ahjus kuni minipitsad on valmis.

Pearoog: Pasta Hiina kastmega

Vaja läheb:

Kanafilee

spagetid

Hiina kaste

sool

Valmistamine:

Prae kanafilee tükid valmis ja keeda spagetid. Lisa praetud kanafilee spagettidele, peale kalla Hiina kaste. Sega ilusti läbi ja serveeri kuumalt. Maitsesta soolaga.

Magustoit: Puuviljasalat

Vaja läheb:

õun

pirn

banaan

apelsin

kiivi

jogurt

Valmistamine:

Lõika kõik puuviljad tükkideks ja aseta kihiti kokteilklaasidesse. Peale kalla jogurt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles