Diana Arno esitleb uut elegantset kleidikollektsiooni

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Arno looming
Diana Arno looming Foto: Loomeinkubaator

Diana Arno kauneimaid peo- ja kokteilikleidid jõuavad sel neljapäeval,  24. jaanuaril kell 17.30 moepoes ZERO° kõigi huviliste silme ette. Publik saab tutvuda kümne elegantse kleidiga ning lisaks tuleb näitamisele ka pidulik kleit, mida kandis maailma kauneimate naiste võistluse Miss Universum õhtukleidivoorus Eesti esindaja Natalie.

Uues kollektsioonis on nii urbanistlikkust kui ka õrnust - lendlevaid ja pikki A-siluette, kasutatud on ka pärlitega tikandeid. Diana inspiratsiooniallikaks on tema viimane Itaalia reis - sügisene Milano ja idülliline Como järv ning sealne loodus.

Diana Arno moelooming on mõeldud enesekindlale stiilitunnetusega naisele, kes on avatud kõigele uuele. Moebrändi olemuses on ühendatud modernsus iseseisvusega. Diana Arno esindab kaasaegset elustiili, ekstravagantsust ja jõudu, mis harmoneerub emotsioonidega.

Brändi kandev naine on unikaalse iseloomuga, mis väljendub ainulaadses ja väljapeetud stiilitunnetuses. Kollektsioonides on trendikad elemendid kokku sulatatud delikaatse glamuuri, lihtsuse ja metropoliitse klassikaga, moodustades ühtse väljendusrikka terviklikkuse.

Vaata lisaks ka www.dianaarno.com ja www.facebook.com/moepoodzero

PS! Kohtade arv on piiratud, sest meie moepood on üsna pisike. Seetõttu palume enda osalemisest teada anda e-aadressil iris@inkubaator.ee hiljemalt 23. jaanuaril kell 16.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles