Kuidas «pahasid poisse» ära tunda?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistele meeldivad mehed, kes rikuvad reegleid ja käituvad aeg-ajalt halvasti, hoolimata sellest, et sellised mehed murravad sageli naiste südameid.

Ometi tundub, et naised ei võta õppust enne, kui on liiga hilja. Siin on mõned nõuanded, kuidas «pahasid poisse» ära tunda ja oma südant kaitsta, kirjutab femalefirst.co.uk.

Kehakeel

Kehakeel annab mitmeid vihjeid, seega jälgi, kuidas ta liigub ja teiste juuresolekul käitub. Kui ta silmad sinuga rääkides mööda ruumi ringi uitavad, peaksid temast pigem eemale hoidma. Ühtlasi tuleks jälgida seda, kui ta liiga macho'likult käituma hakkab: klubis oma rindkere paljaks kiskumine ja kõva häälega oma saavutustest rääkimine peaksid sind piisavalt hoiatama.

Tema reeglite järgi mängimine

Pahad poisid tahavad oma reegleid luua: tema valib kohtumiseks ajad, kohad ja tal on kogu olukorra üle täielik kontroll. Ütle talle, et tema valitud aeg sulle ei sobi ja paku omalt poolt alternatiive. Kui ta sulle korduvalt ära ütleb, siis peaksid temast eemale hoidma.

Pühendumine

Sa ei pea mehele kuu aja jooksul sõrmust sõrme panema, kuid kui kõik läheb hästi, siis pärast nelja nädalat peaks mingil määral pühendumismärke ilmnema. Kui ta tahab olla vaid sõber mõne lisahüvega ega ole nõus teie suhet järgmisele tasandile viima, siis on tõenäoline, et ta kohtub peale sinu veel kellegagi.

Usaldamatus

Kui ta muudab pidevalt plaane või jätab kohtumistele ilmumata, pole ta sinu aega väärt. Ära raiska oma aega tema peale, liigu edasi ja leia keegi, kes on sind väärt.

Pea meeles...

Nii palju, kui sa ka ei soovi «paha poissi» muuta, pole sa selleks võimeline. Talle meeldib põnevus ja väljakutsed, seega kui otsid midagi tõsist, jäta tema maha ja otsi keegi parem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles