«Eesti tippmodelli» võitja tuli Londonist kooli tõttu ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodell" kandidaat
Helina
Pärnumaa, 
15-aastane, 
177 cm
Vähk
"Eesti tippmodell" kandidaat Helina Pärnumaa, 15-aastane, 177 cm Vähk Foto: Aivo Kallas / Kliff & Klaus Stuudio

Suvel saate «Eesti tippmodell» võitnud Helina Metsik, kes sai auhinnaks modellilepingu agentuuriga Premier Model Management, on Suurbritanniast tagasi Eestisse kolinud ning tegeleb usinalt õppimisega.

«Ma ei ela enam Londonis, tulin vahelduseks tagasi Eestisse, kuna pooldan siiski ka head haridust ja mul pole soovi kool pooleli jätta,» selgitab Õhtulehe veebitoimetusele 16aastane Helina Metsik, kes õpib Pärnu Koidula Gümnaasiumi 10A-s, mis on muide matemaatika ja füüsika suunitlusega klass.

Kui sügisel levis meediasse jutt, et Helina pole pikka aega oma modellilepingut kätte saanud ning on isegi seepärast veidi närvis, siis nüüdseks on ta selle kätte saanud.

Ka teise auhinna, Cosmopolitani esikaanel poseerimise, on ta kätte saanud: Helina nägu ehtis esimese eestlasena augustikuu Cosmopolitani esikaant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles