Ilona Kaldre pääses ülemaailmse selgeltnägijate võistlussaate finaali

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: PBK

Selgeltnägijate tuleproov «Kolmas ülemaailmne» jõuab finaali. Varsti selgub, kes osalejatest saab tugeva selgeltnägija tiitli ja ka rahalise preemia.

Eestist pärit selgeltnägija Ilona Kaldre pääses kolme parima sekka. Sellist edu pole meie kaasmaallastest veel keegi saavutanud. Järgmises sarjas tal tuleb rinda pista Gala Polistšjuki ja Ilmira Derbentseviga.

Ilmira Derbentseva

Ilmira on kümnendat põlve selgeltnägija ja ravija. Tema suguvõsa põlvneb isa poolt Tšingis-khaanist, ema suguvõsa Rjurikust. Ilmira anne hakkas esile tulema pärast autoavariid, kus sai surma tema abikaasa. Ta ennustab maavärinaid, peatab tuult, tormi ja tsunamit. Samuti suudab ta maha võtta suguvõsale peale pandud needust.

Gala Polistšjuk

Gala on astroloog, selgeltnägija ja meedium. Ta suhtleb vaimudega ja edastab infot hukkunud sugulaste surmaolukordade kohta ning rahustab surnute hingi. Esimest korda juhtus see siis kui Gala oli 12-aastane – ta nägi hukkunud naabri hinge. Selgeltnägija päris oma ande vanaemalt, kes pani Taro kaarte.

Järgmises saates selgub, miks kargas Gala Polistšjukile kallale öökull ja millist rituaali selgeltnägijad öösel metsas järgisid. Lisaks avavad projekti finalistid saladuse, kuidas nad said läbida nii edukalt kõik need katsumused. Televaatajad saavad teada väga palju huvitavat finalistide eludest. Mis muutis totaalselt Ilmira elu? Miks arvab Ilona Kaldre, et tema kodu on püha?

Finaalsaated on PBK kanalil eetris sellel ja järgmisel laupäeval kell 20. 20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles