Ryan Gosling: kaasaegsed mehed on segaduses

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Gosling
Ryan Gosling Foto: Mavrixonline / Scanpix

Kuum Hollywoodi meestäht Ryan Gosling on veendunud, et kaasaegsed mehed on segaduses oma rolli pärast maailmas ning selles tuleks süüdistada just Hollywoodi.

Goslingu arvates pole kunagi varem olnud nii keeruline mees olla, sest mehed pole kindlad, mida ühiskond neilt ootab, vahendab portaal femalefirst.co.uk.

Näitleja on kindel, et paljud stereotüübid ja ideaalid, millele mehed üritavad vastata, on tekkinud just filmitööstuse tõttu. Hiljuti antud intervjuus ütles Gosling, et tema arvates ei tea mehed, mida neilt oodatakse ja mida nad ise üksteiselt ootavad.

«Mulle tundub, et Hollywood on süüdi paljude stereotüüpide loomises ja mina olen ju selle koletise kõhus. Mõnes mõttes on ise selle melu sees olles lihtsam toimuvat mõista, sest sa oled justkui tehases ja näed, kuidas erinevaid arhetüüpe luuakse,» ütles mees.

Gosling on teadlik, et ka temast on ühiskonnale teatud kuvand loodud, osalt tänu eelmisel suvel New Yorgis aset leidnud intsidendi tõttu, kus mees läks julgelt võõraste kaklust lahku ajama. Pealtnägijad tegid juhtunust mobiiltelefoniga ka video, mis paljude silmis muutis Goslingu kangelaseks.

Mees selgitas, et tema selles olukorras paanikasse ei sattunud ja leiab, et tegemist polnud mingi erilise sündmusega. «Udusest mobiilivideost paistis, et tegemist oli väga huvitava juhtumiga, kuid tegelikult oli üks meestest väga vana ja teine lihtsalt suhteliselt kurb ja hullumeelne,» lausus mees tagasihoidlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles