Millised on stiilsed tehnikavidinad naistele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puutetundlikud kindad
Puutetundlikud kindad Foto: Getty Images / Scanpix

Millisele naisele ei meeldiks lustakad nutitelefoni ümbrised ning karvased kõrvaklapid?

Naistele mõeldud tehnika-aksessuaaride disainimisel on rohkem rõhku pandud esteetilisele poolele, mis rõõmustab ilmselgelt mitmeidki õrnema soo esindajaid, kirjutab ilu- ja moeportaal stilist.ee.

1. Peaaegu igaüks meist kannab endaga kaasas oma lemmikmuusikat. Seoses sellega on suureks trendiks tõusnud isikupärased kõrvaklapid.

2. Paljud meist kannavad igapäevaselt kaasas ka sülearvutit. Kuid meie nutikas abimees vajab ka viisakat kotti, et ta viga ei saaks. Miks mitte valida mõni kott, mis on šikk, ent piisavalt edev?

3. Tundub, et tänapäeval on igal tehnikatootel puutetundlik ekraan. Kuid jahedamatel aastaaegadel kipuvad käpikud puutetundliku ekraani kasutamist pärssima. Õnneks on müügile paisatud tehnikasõbralikud ja stiilsed kindad!

4. Hoia enda vajalikud failid stiilsel USB pulgal. Lustakaid mälupulki pakuvad näiteks Marc by Marc Jacobs ning Coach.

5. Nutitelefonide põhiprobleemiks on nende haprus. Seega peab neid hoidma ja kaitsma. Miks mitte teha seda mõne kena ning lihtsa disainiga nahast ümbrisega?

6. Talvisel perioodil hoia end soojas koos oma lemmikmuusikaga – näiteks kõrvamuhvidega, kuhu sisse on integreeritud kõrvaklapid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles