Kolm asja, mida naised teevad ja mida mehed vihkavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi iga mees on eraldi isiksus ja meestele meeldivad/ei meeldi erinevad asjad, on ikkagi teatud universaalsed nähtused naiste juures, mille puhul on mehed ühisel arvamusel.

Järgnevalt on välja toodud kolm asja, mida naised sageli teevad, kuid mida mehed totaalselt vihkavad, kirjutab YourTango.

1. Ebasoosivad võrdlused

Mehed vihkavad seda, kui naised võrdlevad neid ebasoosivalt oma isa, venna, õemehe, endise partneri või ükskõik millise teise mehega. Miks? Sest võrdlemine jätab mehele mulje, et ta pole sinu jaoks piisavalt hea ning see tekitab temas halva enesetunde. Kui aga tegemist on positiivse võrdlusega ja naine kiidab meest mõne asja eest, mida mees teeb teistest meestest paremini, siis sellest ei saa meestel küllalt.

2. Soovitused enese parandamiseks

Kuigi naised võivad arvata, mida tahes, on enamik mehi endaga rahul. Kui naine vaatab peeglisse ja näeb vaid oma vigu, siis mees vaatab peeglisse ja näeb iseenda peegeldust ning on rahul sellega, mida näeb. Naise katsed meest muuta tekitavad mehes vaid segadust ja ärritavad neid.

Lisaks tekitab see küsimuse, miks sa mehega üldse suhtesse astusid, kui pole rahul sellega, milline ta on. Pigem leia omale mees, kes vastab su nõudmistele, kuid ära eelda, et võid aidata tal muutuda.

3. Väljend «Sa peaksid teadma, miks ma endast väljas olen»

Mehed ei tea, miks naised endast väljas on. Ja nad ei peagi teadma, sest nad pole võimelised mõtteid lugema. Kui naine on vihane ja mees ei tea, miks, siis see ei tähenda, et meest ei huvita naise tunded või et ta ei hooli naisest. Mehed tahavad teada, mis naisi ärritab, et mees saaks järgmisel korral ehk sama viga vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles