Evelin Samuel ja Raimo Ülavere tegid kooselule lõpu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatari ning ka laste- ja Laulja-ja ajakirjanikuna tuntuks saanud Evelin Samueli ja juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere seitsmeaastane pereidüll on lõppenud
Lauljatari ning ka laste- ja Laulja-ja ajakirjanikuna tuntuks saanud Evelin Samueli ja juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere seitsmeaastane pereidüll on lõppenud Foto: Pere & Kodu

Lauljatari ning ka laste- ja ajakirjanikuna tuntuks saanud Evelin Samueli (37) ja juhtimiskoolitaja Raimo Ülavere (42) seitsmeaastane kooselu on lõppenud.

Suhtlusvõrgustikus Facebook märkisid Evelin ja Raimo end vallaliseks läinud nädalavahetusel.

Endise lauljatari Evelini ja ajakirjanikustaažiga juhtide koolitaja Raimo armusuhe kasvas välja sõprusest. «Olime enne sõbrad. Lihtsalt kuidagi läks niimoodi. Olime mõlemad samas eluetapis, saanud täiskasvanuks. Parajal maal. Arusaamatul kombel loeme teineteise mõtteid,» rääkis Evelin 2008. aasta mais Postimehele antud intervjuus.

2006. aastal soetasid nad kooseluks 1931. aastal ehitatud kahekorruselise maja Nõmmel Kivimäe mändide all. Samal sügisel sündis ka esimene poeg Oskar (6) ja kaks aastat hiljem noorem poeg  Torsten (4).

2010. aasta pajatas Evelin Kroonika veergudel, et pereelu pole tema jaoks siiski maaliline elu lõppsadam, enamasti ka idüll mitte. Siiski jagus naisel abikaasale, keda ta hellitavalt Rambuks hüüdis, vaid kiidusõnu.

Evelini varasemate kallimate hulka on kuulunud nii filmiprodutsent, muusik ja endine teleajakirjanik Kiur Aarma kui ka näitleja Andres Raag.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles