Eesti disaineri voldik-kann jõudis kauplustesse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voldik-kann kilepakis piimale.
Voldik-kann kilepakis piimale. Foto: Veiko Liis
Paar aastat tagasi sai Eesti disaineri Veiko Liisi volditav piimakann disainerite liidu tunnustuse, sel nädalal jõudis voldik-kann ka kauplustesse.

Väänamist kannatavast plastist valmistatud kannu müüvad Selveri kauplused ja see maksab 24 krooni ja 90 senti ehk ligikaudu sama palju kui tavaline plastmassist joogikann. Voldik-kannu turustamisega tegelev Dan Murumets tunnistas Tarbija24.ee`le, et uudse kannu ostmine ei tule inimesele tõesti odavam, kuid sel on siiski omad eelised.

«See on parajalt kitsas ja mahub mugavalt igasse külkappi,» ütles Murumets ja lisas teise plussina juurde, et voldik-kann on pealt suletav – nii ei libise peaagu tühjaks saanud piimapakk kannust kallamise ajal välja.

Volditavat kannu saab kasutada korduvalt ja pesta, kuid nõudepesumasinasse kannu panna ei tasu, sest selle testimiseni veel jõutud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles