Lugeja ilunipp: juuksed saab siidiseks õli, mee ja kaneeliga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaneel
Kaneel Foto: SCANPIX

Seoses toimuva lugejamänguga jagas Naine24 lugeja Annika oma koduseid ilunippe.

Juustele

Teen juuksemaski, mis koosneb õlist, meest ja kaneelist. See jätab juuksed hästi siidiseks. Küll aga peab olema tähelepanelik selle välja pesemisel, et kaneelitükikesed välja saaks pestud.

Peale igat pesu loputan juuksed veel jääkülma veega läbi, nii ei jää juuksed takku ja peale kuivamist on kammitavus oluliselt parem, ning juuksed on kohevamad.

Poes müüakse üliodavat Byphasse'i keratiiniõli, mis teeb juustega imet.

Hoia riitsinusõli juustes umbes 2 tundi, juuksed hakkavad kiiresti kasvama ja korda protsessi 2 korda nädalas.

Kulmudele

Vahel võib kulmupüsivärv jätta nahale plekid, isegi kui oled selle ülima hoolikusega peale kandnud. Nahalt saad värviplekid maha küünelakieemaldajaga (sobib ka atsetoonivaba), samuti kehtib see juustevärvimise puhul.

Plekkide vältimiseks võiks panna tavalist kreemi või vaseliini juustepiirile või kulmuümbrusele.

Raseerimine

Mina ei raseeri oma jalgu naiste raseerimisvahenditega, vaid ostsin meeste Gillette 5-teralise raseerija. Need peavad oluliselt kauem vastu ja ei lähe n-ö nüriks. See on küll kallis väljaminek, kuid terasid pead ostma maksimaalselt 2-3 korda aastas.

Raseerimisgeelide ja -vahtude asemel kasutan juuksepalsamit ning jalad on veel siledamad!

Punnidele, ohatisele

15-eurone vene kreem Mirra. See teeb lihtsalt imesid!

Hea lugeja, jaga Sinagi oma koduseid ilunippe ning võid võita luksusliku Amway Artistry nahahooldustoote või teisi iluauhindu Avonilt! Loe täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles