Millised võiksid olla selle aasta ilulubadused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Igal aastal annavad paljud naised omale lubadusi, et järgmisel aastal hoolitsevad nad oma juuste eest paremini, käivad rohkem trennis ja toituvad tervislikumalt. Milliseid lubadusi tuleks aga tõsiselt kaaluda, et oma välimust ja enesetunnet parandada?

Portaal Yahoo! Shine vahendab mõned lubadused, mille võiks iga naine endale oma ilu nimel anda.

Ära pese juukseid iga päev. Kui oled šampoonisõltlane, siis 2013. aasta oleks õige aeg sellest halvast harjumusest vabaneda. Kui pesed juukseid harvemini ja kasutad vahepeal näiteks kuivšampooni, säästad juukseid kuivast talveõhust ja ka šampooni jätkub pikemaks ajaks.

Joo päevas kaheksa klaasi vett. Keha funktsioneerib paremini, kui organismis on rohkem vedelikku ning ka nahk on seest ja väljast niisutatud. Kui jood iga päev soovituslikud kaheksa klaasi vett, siis pole su huuled ega käed enam kuivad.

Hakka regulaarselt trenni tegema. Sa ei pea tingimata hullumeelseks trennifanaatikuks hakkama, vaid ürita iga päev umbes 20-30 minutit kulutada liikumisele.

Võta igal õhtul meik maha. See tundub loogiline, kuid mitte iga naine ei tee seda. Kui jätad meigi ööseks näole, jäävad mustus ja õlid kauemaks ajaks su näole ning imbuvad pooridesse, mis võib põhjustada nahaärritust. Kui sul pole aega oma nägu igal õhtul põhjalikult puhastada, kasuta vähemalt meiki eemaldavaid salvrätte.

Toitu tervislikumalt. Kui oled rämpstoidu fänn, siis sa ei pea seda tingimata täielikult oma menüüst eemaldama, aga kui teed paremaid valikuid oma toitu valides, väldid migreeni ja ärritunud kõhtu, mis võib reageerida liigselt magusale või soolasele toidule.

Niisuta iga päev oma nahka. Tee seda kümne minuti jooksul pärast duši alt tulekut. Talvel võib tekkida kiusatus kehaniisutajat mitte kasutada, sest oleme pidevalt mitme kihi all, kuid tegelikult on talv just väga oluline aeg, mil nahka niisutada.

Tee kord nädalas näomaski. Õhus on niivõrd palju mustust ja naised kasutavad oma nägudel mitmeid erinevaid tooteid, seega on oluline oma nahale aeg-ajalt pehme pai teha. Mudamaskid toidavad näole häid asju selle asemel, et nahka paljaks koorida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles