Sofia Rubina-Hunter: plaanime perega sel aastal palju reisida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel abiellunud ja oktoobris tütre Naima ilmale toonud lauljatari Sofia Rubina-Hunterit võib viimasel ajal tihti näha esinemas koos abikaasa Jason Hunteriga, kes teda džässtrompetil saadab. Koos esines paar ka TV3 saates «Eestimaa uhkus».
Kevadel abiellunud ja oktoobris tütre Naima ilmale toonud lauljatari Sofia Rubina-Hunterit võib viimasel ajal tihti näha esinemas koos abikaasa Jason Hunteriga, kes teda džässtrompetil saadab. Koos esines paar ka TV3 saates «Eestimaa uhkus». Foto: TV3

«Plaanime sel aastal palju reisida, et kogu pere näeks meie beebit,» räägib Sofia Rubina-Hunter. Kui Naima on veidi kasvanud, peab Sofia koos abikaasa Jasoniga kindlasti minema tagasi Ameerikasse kooli lõpetama.

Mais USAs Sofiaga abiellunud muusik Jason Hunter saabus naise kodumaale suve lõpul, kirjutab Õhtuleht.

Ühtlasi oli see tema esimene käik Euroopasse.

Juunis Õhtulehele antud intervjuus lootis Sofia, et kui Jasonile siin meeldib ja ta Eesti muusikas endale koha leiab, siis võib-olla jäävad nad siia pikemaks ajaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles