Anne Veesaar «Tujurikkujast»: aga selline see «Õnne 13» ongi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veesaar
Anne Veesaar Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Mulle nii väga «Tujurikkuja» meeldis, et ei oska seda kohe sõnadega kirjeldadagi,» naerab näitleja Anne Veesaar, kes veel eilegi arvutist «Tujurikkuja 5»-sketše üle vaatas. ETV menuseriaali «Õnne 13» sündmustevaesust pilavat sketši kiidab Veesaar, kes ise «Õnnes» kaasa teeb, eriti hoogsalt: «Minule meeldis see üle kõige, midagi pole teha!»

«Samas on mul olnud võimalus juba kakskümmend aastat erapooletult jälgida, kuidas see sari on allutanud eestlaste südamed ja reitingutabelite tipud,» kahetseb Ott Sepp sketši «Ott Sepa meie elu lood» eel, et on küll diplomeeritud näitleja, kuid pole seriaalis «Õnne 13» kunagi osalenud, kirjutab Õhtuleht.

«Nüüd olen ma lõpuks valmis, et tabada eesti telesarjade lipulaeva salapärast ja sügavat essentsi,» lisab Sepp paatosest helendades. Pärast tegevus- ja tekstivaeste episoodide esitamist resümeerib Sepp: «Õnne 13 - kakskümmend aastat ja mitte ühtegi sündmust!»

Veesaar, kes ise «Õnne 13» juba kakskümmend aastat Mare Petersoni kehastab, naerab: «Ma üldse ei saa aru, kuidas nad selle ära tabasid, aga nii see «Õnne 13» ju ongi - kogu mängulaad ja asjade kulgemine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles