Ita Ever: uuritakse, kas aunimetused ja preemiad tulebki ära võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ita Ever
Ita Ever Foto: Arno Saar/Õhtuleht

«Mulle on päris palju vastukajasid tulnud, et kas see dopingusketš oli naljana mõeldud või tõsi, et nüüd tuleb Everilt kõik aunimetused ja preemiad ära võtta,» naerab näitlejanna Ita Ever päev pärast saate «Tujurikkuja 5» eetriskäiku.

Sketšis «Doping», mis näitlejanna tuttavad elevile ajas, süüdistab rahvusvaheline näitlejate liit Eesti teatri grand old lady’t illegaalsete sooritust parandavate ainete tarvitamises, kirjutab Õhtuleht.

«Ita, ütle neile ausalt, kas sa tarvitad dopingut,» palub sketšis iseennast kehastav Eesti draamateatri juht Rein Oja. Sketšis saab iseennast mängiv Ever ajutise lavakeelu ning tema viimase 20 aasta jooksul saadud teatripreemiad tühistatakse.»

«Tegime selle sketši üpris kähku, 1,5-2 tunniga,» räägib Ever. «Aga ma ei oska öelda, kas see mu enda lemmik «Tujurikkujas» oli. Pigem mitte eriti. Minu meelest oli hoopis «Õnne 13»-sketš super!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles