Horoskoop: mida toob aasta 2013 Kaladele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Kalade tähtkujus sündinutele!

KALAD (19.II – 20.III)

2013. aastal on oodata transformatsiooni. Jätad millegi vana seljataha ning suudad kõik probleemid mänguliselt ületada. Elu erinevad pooled loksuvad paika. Saad jagu ka sind varasematel aastatel kimbutanud laiskusest.

Mis puudutab tööd ja karjääri, siis viid andmise ja saamise tasakaalu. Näitad tahtejõudu just õigel ajal ja õiges kohas.

Kui tekib võimalus midagi uut proovida, siis tasuks seda teha, sest vastutusvõime on kasvanud.

Kui 2012 oli üsna kõikuva armuelu aasta, siis 2013 võib pakkuda hoopis midagi muud. Oled truu ja usud armastusse. Selle tõttu kulgeb romantilises plaanis kõik edukalt.

Oskad raha hoida, kuid ka seda kulutada. Oled varematest karmidest kogemustest rahaga palju õppinud ning nüüd ei tee enam samu vigu. Liiga riskantsetest plaanidest aga tasuks hoiduda.

Tervis on stabiilne, kuid vahel vajad midagi, mis kosutaks nii keha kui hinge. Selleks sobib nii aroomiteraapia kui füüsiline treening. Aasta võimaldab aktiivne olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles