Horoskoop: mida toob aasta 2013 Veevalajale?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Veevalaja tähtkujus sündinutele!

VEEVALAJA (20.I – 18.II)

Uus aasta on üsna kirju, on väljakutseid, kuid ka olukordi, mis tagavad rahuliku äraolemise. Võid avastada endas uue loomingulise poole. 2013. aasta ette tulevate olukordadega saad mängeldes hakkama. Mida uuem asi su teele tuleb, seda parem.

Oled valmis teenima sealt, mida alles hiljuti pidasid vastuvõtmatuks. Päevakorrale võib kerkida ameti või töökoha vahetus. Kui vahetad tööd, siis jääd uuega väga rahule. Samas teed karjääriga seoses pikaajalisi plaane.

2013. aasta on romantika ja armastuse valdkonnas üsna segane. Võimalik, et keegi vana armastus tuleb su ellu tagasi. Samas aga võib seni kestnud suhe tõusta uuele tasandile. Abielus olijad toetavad teineteist rohkem. Mõningatel juhtudel on vaja üle saada armukadedusest ja ebalojaalsusest.

Raha tuleb erinevatest allikatest. Näed viise, mis aitab sul rahaliselt veelgi sõltumatumaks saada. Võimalik, et saad suure päranduse.

Tervis ei peaks 2013. aastal eriti muret tegema. Oled elujõuline ning haigused sind ei kimbuta. Samas ei tasuks end füüsilise tegevusega äärmuseni viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles