Horoskoop: mida toob aasta 2013 Skorpionile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Skorpion tähtkujus sündinutele!

SKORPION (23.X – 21.XI)

Ees ootab aasta, mis on täis väljakutseid ja kiusatusi. Juba varem paika pandud plaanid hakkavad samas tööle ning vilja kandma. Näitad oma innovaatilist poolt. Võid pühenduda tööle niivõrd, et keegi su lähedastest võib tunda end kõrvale tõrjutuna.

Karjääri suhtes pead võtma mõningase kaitseasendi. Kõik ei ole kuld,  mis hiilgab ja selle suhtes tasuks ettevaatlik olla. Kellegi isik võib ärritav olla, kuid sa ei lase tal enda eesmärkidesse sekkuda. Mingi töö või ettevõtmine aga annab suure rahulduse. Seda eriti siis, kui tegemist on koostööprojektiga.

Näed suhetes optimistlikumat poolt. Kui partneriga on olnud konflikte, siis nüüd tasuks suhtes endast rohkem anda. Oled valmis kaasa minema partneripoolsete ekstreemsete ettepanekutega.

2013 on rahalised väljavaated väga head. Mida oled varasematel aastatel külvanud, saad nüüd tagasi. Samas ei tasuks siiski loorberitele puhkama jääda, vaid ikka edasi pingutada.

Tervislikust seisukohast on uus aasta tasakaalu aasta. Aasta läbi on nii vaimne kui füüsiline tervis lausa suurepärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles