Horoskoop: mida toob aasta 2013 Kaaludele?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Kaalude tähtkujus sündinutele!

KAALUD (23.IX – 22.X)

Ees ootab aasta, mil varasemate aastate soovid hakkavad täituma. Paranemist on oodata nii rahaliselt, tööalaselt kui ka eraeluliselt. Valmis tuleb olla ka mõneks pöördeliseks muutuseks. Aasta soosib uude kohta kolimist.

Karjääriredelil on võimalik ülepoole liikumine. Sellega kaasneb staatuse tõus. Usaldus on suurem, selle tõttu näitad kui ettevõtlik sa tegelikult oled. Kui leiad enda jaoks õige tee, siis edasi liikumine kulgeb lausa raketi kiirusega.

2013 võib suhete plaanis alata mõningaste konfliktidega, kuid aasta lõpuks peaks kõik laabuma. Kui suudad ego

kõrvale tõrjuda ja avatum olla, on oodata küllalt palju romantilisi hetki. Kui oled suhtes, siis on hea aeg kinnitada partnerile, et ta on sinu jaoks väga tähtis. Uue ja alles tekkiva suhte puhul aga tuleks ettevaatlik olla, et sellest ei kujuneks vaid füüsiline kiindumus, millest puudub hingeline osa.

Raha võib tulla nii uksest kui aknast. Samas on sul oskus seda paigutada õigete asjade alla. Raha suhtes tuleks säilitada positiivne suhtumine. Võid muuta suhet inimestesse, kes tagavad sulle stabiilse sissetuleku.

2013. aastal tasuks jälgida, mida sööd. Ette võib tulla mõningast närvilisust, mis on tingitud suhete ebakõladest. Kui vaja kehakaalu langetada ja dieeti pidada, siis tee seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles