Horoskoop: mida toob aasta 2013 Neitsile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Neitsi tähtkujus sündinutele!

NEITSI (23.VIII – 22.IX)

Uus aasta toob kaasa suuri muutusi, mis puudutavad eelkõige su isiksust. Samas aga pakub 2013 lihtsust ja rahu. Mis puudutab kellegagi ühisesse raha kasutusse, siis pead olema äärmiselt ettevaatlik. Kui oled mingi eesmärgi seadnud, siis viid selle ka ellu. Pereliikmetega oled leplikum.

Karjäär edeneb suurte sammudega. Võimalikud on välisreisid, millest saad palju kasu. Oled valmis endast andma varasemast rohkem.

Suhete valdkonnas on oodata tulist kirglikkust. Oskad oma partneri vajadusi rahuldada ja tema oskab sinu omasid. Kui varasematel aastatel on armastusest puudus olnud, siis nüüd on seda küllaga. 2013. aastast on oodata suurt armastuse ja romantika aastat.

Oskad rahaga ümber käia ning 2013 pakub võimalusi, kuidas ootamatult ja kiiresti raha saada. Kui oled mõnevõrra mängur, siis tasuks katsetada ka riskantseid tehinguid.

2013. aastal tasuks hoiduda pisivigastuste eest. Samuti võib ette tulla mõningaid soolestiku- ja seedeprobleeme. Enda eest hästi hoolitsedes ja õigel aja puhates, on suuremad probleemid ennetatavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles