Horoskoop: mida toob aasta 2013 Lõvile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Lõvi tähtkujus sündinutele!

LÕVI (23.VII – 22.VIII)

Uus aasta võib alata väljakutsete rohkelt ning agressiivselt. Sõprussuhetelt on oodata palju. Oskad ennast uues valguses näidata ning kogu maailm märkab sind. Võid muuta mingit seisukohta ning muutuvad ka karjäärisoovid. Võimalik, et hakkad huvituma uutest vaimsetest liikumistest ja tehnikatest.

Aasta sobib ideaalselt karjääriredelil ronimiseks, sest su teele satub üsna palju häid pakkumisi. Samas tasub kontrollida, keda sa saad usaldada ja keda mitte. Endale kindlaks jäädes, kuid vajaduse korral paindlik olles, on võimalik saavutada nii mõndagi.

Mis aga puudutab armastust, siis oled kõigeks valmis. Oled partneri päralt ja tema on sinu päralt. Kui aga oled vallaline, siis on üsna tõenäoline, et su ellu saabub õige inimene. Aasta soosib harmoonilisi suhteid.

Raha ei voola, kuid sellest ei ole ka puudus. Võimalik, et pead raha nimel varasemast vähem pingutama. Keegi pereliige võib sulle rahaga peavalu valmistada, kuid see on mööduv.

Tervis on hea terve aasta vältel. Samas otsid viise, kuidas end veelgi tugevamaks muuta. Seda nii psühholoogiliselt kui füsioloogiliselt. Tasuks jälgida, et sa ei viiks end viimse piirini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles