Horoskoop: mida toob aasta 2013 Vähile?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtkuju sümbol
Tähtkuju sümbol Foto: SCANPIX

2013. aastat seostatakse Hiina kalendris musta veemaoga. Vaata, mida on tuleval aastal varuks Vähi tähtkujus sündinutele!

VÄHK (21.VI – 22.VII)

2013. aasta toob kaasa muutusi mitmes eluvaldkonnas. Võivad avaneda uued väljavaated, mis võimaldab sul oma intellektuaalseid võimeid paremini rakendada.

Karjääris ei tasuks suuri muutusi plaanida, sest need võivad tuua tagasilööke. Samuti võivad ees oodata ootamatused, millesse pead suhtuma suure ettevaatlikkusega. Ära lase end kuulujuttudest kaasa kiskuda.

Kui oled vallaline, on oodata romantika aastat. Võimalik on isegi abiellumine. Paarisuhtes olijad naudivad stabiilset suhet. Kui aga on käsil uus suhe, siis see on vanast suhtest märgatavalt rahuldustpakkuvam. Mingil viisil võidakse ka vanu suhteid üles soojendada. Tähtsat rolli mängib enesekindlus.

Rahalises plaanis võib 2013 olla üsna heitlik. Osaliselt sissetulekud suurenevad, kuid samas ei soosi aasta raha kogumist ega investeeringuid. Pead pingutama, et finantsilises mõttes tasakaal saavutada, sest palju võib olla ootamatuid väljaminekuid.

2013 on soodne aeg söömisharjumusi tervislikumaks muuta. Eriti veel siis, kui on varasemast terviseprobleeme, mis ei ole lõplikult kadunud. Seni heas kehalises toonuses hoidnud treeningutega tasuks jätkata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles