CC-kreem - mis see veel on?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa tead tähestikku ja õige BB-kreemi imelist mõju, siis valmistu järgmiseks täheks, milleks on CC! Stilist selgitab, millega on tegu.

Kuuldavasti on CC-kreemid BB-kreemide täiendatud versioonid ning levinud on need Aasia ilumaailmas samade brändide käe all, kes on toonud meile ka tõhusad BB-kreemid. Topelt C tähendab tõlkes color correction või color control ehk nahatooni ühtlustaja – need kreemid on rohkem loodud selleks, et parandada sinu nahavärvi ja -tooni olukorda. Põhimõtteliselt on CC-kreemid sama hea katvuse ja toimega kui BB-kreemid, aga lisaks parandavad nad ebaühtlast nahatooni ja kortse.

CC-kreemidel on lisaks ka unikaalsed koostisosad, mida ei leidu BB-kreemides. Näiteks muudavad valge ja rohelise tee ekstrakt, naturaalsed vitamiinid ja makadaamiapähkli õli CC-kreemide koostise rikkaks antioksüdantide poolest, mis tõstavad naharakkude immuunsüsteemi ja ennetavad pigmendilaikude teket. Eriti kaitsevad tee-ekstraktid nahka väliskeskkonna mõjude eest, mis võivad kahjustada nahka või tekitada enneaegset vananemist. CC-kreemidel on kergem tekstuur, mistõttu sobivad need ka rasusemale nahale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles