Kanal 2 aastavahetus: Tuuli Roosma Siberi-saaga erisaade

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Kanal 2 tänane aastavahetusprogramm kihutab kodumaiste saadete tuules. Muuhulgas jõuavad ekraanile Tuuli Roosma pere uued Siberi-seiklused, esilinastub kodumaine komöödialavastus «Tupiktänava mehed» (peaosas Märt Avandi) ja näeme Margna ning Jõekalda aastalõpuseiklust «Kaks kanget - Eesti tuur 2012».

Hoogsa vana-aasta õhtu juhatab kell 19 sisse uudistemagasin «Reporter». Kohe pärast seda, kell 20.30 on eetris armastatud huumorishow «Heeringas Veenuse õlal» erisaade, kus saame teada, mida kõike võib juhtuda aasta viimasel päeval...

Kell 21 kohtume taas Tuuli, Arbo ja nende kaksikutest poegade Andrese ning Kristjaniga - eetrisse jõuab lustlik «Meie aasta Siberis - aastalõpu eri». Missugune meeleolu valitseb aasta lõpus Siberis, kuidas saabus ja möödus maailmalõpp, kuidas tähistati jõule ja kuidas võetakse vastu uut aastat?

Kell 21.30 on Kanal 2s uue kodumaise komöödialavastuse «Tupiktänava mehed» esilinastus! Pisisuli Raul (Märt Avandi) ja tossike Artur (Jaan Pehk) on lootusetud päevavargad. Neid ühendab vankumatu usk, et kohe-kohe kargab neile pähe äriidee, mis teeb nad hoobilt miljonäriks. Ja tundub, et täna on see päev tõesti käes! Teistes peaosades on Lenna Kuurmaa, Helene Vannari, Aleksander Eelmaa.

Kristjan Jõekalda ja Teet Margna on rännanud lõputul Venemaal ja seigelnud eksootilises Lõuna-Ameerikas. Nüüd on järg meie koduse Eesti käes! Kell 22 jõuab eetrisse «Kaks kanget - Eesti tuur 2012», kus mehed võtavad ette pöörase aastalõpu-retke, et ühe jutiga tervele Eestile tiir peale teha.

Aasta viimase tunni sisustab kell 23 algav «Puhas kuld - Kanal 2 aastavahetused». Aastavahetusel on Kanal 2s alati nalja saanud ning kärtsu ja mürtsu tehtud. Nüüd jõuavad ekraanile meie 31. detsembri saatekavade parimad palad ja unustamatud hetked! Saadet juhib Kairit Tuhkanen.

Kümme minutit enne aastavahetust näeb Kanal 2 vahendusel Eesti Vabariigi presidendi uusaastatervitust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles