Kas selline on maailma kõige romantilisem jõulukingitus?

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameeriklanna Laurie Pearson soovis jõuludeks vaid seda, et lumi oleks maas. Tema abikaasa otsustas, et just sellise kingituse peab naine ka saama.

Laurie põeb neljanda staadiumi vähki ja arstide hinnangul on tal elada veel kolm kuud. Tema mees Kevin tahtis naisele kinkida unistuste jõulud koos lumega, hoolimata sellest, et nende koduosariigis North Carolinas oli sel ajal pilvitu taevas ja 10 plusskraadi, kirjutab Daily Mail.

Kevin Pearson palkas firma Snow My Yard, et luua oma naisele kunstlumega kaetud jõuluaed. Tavaliselt sajab Pearsonite kodulinnas lund vaid umbes iga kahe aasta tagant.

Mehe sõnul tahtis ta naise soovi täita, sest võib-olla on need Lauri viimased jõulud. «Laurie näoilme – vot see oli minu jõulukink! Ma tahtsin vaid näha õnne tema näol,» lausus Kevin.

Firma Snow My Yard lasi Pearsonite aeda neli tonni kunstlund ning pereisal tuli selle eest välja käia 350 dollarit. Tavahind sellise teenuse eest on 3000 dollarit, kuid asjaolusid arvesse võttes tehti sellele perele allahindlust.

Laurie sõnul soovis ta valgeid jõule eelkõige seetõttu, et näha lapsi selle üle rõõmu tundmas ja lumesõda mängimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles