Astroloog Tiina Varatalu lubab uueks aastaks selginemist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Varatalu
Tiina Varatalu Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Astroloog Tiina Varatalu sõnul saab järgmisel aastal miski aina selgemaks ning vaikus inimestes muutub sügavamaks, kuni ühel hetkel saab see miski uue tähenduse ja uue märkamise allikaks, kirjutab ajakiri Naised.

«Iga inimese jaoks ilmnevad sedalaadi mõjud erinevalt – erinevas valdkonnas ja erineval kujul, sest iga inimese sünnikaart (tema unikaalne aegruumi kombinatsioon) on aluseks tema suhetele üldiste rütmidega,» selgitab ta. «See tuleb igaühel endal ära tunda.»

Varatalu selgitusel annab iga sünnihetk unikaalse inimloomuse, kes siiski toetub sisimas ühtsusele, korrapärale ja kasvab läbi unikaalsuse ning kõigi tema nüansside teadvustamise üha enam teadvustatud ühtsusse ja universaalsesse korrapärasse. «Loodu kogemist ja teadvustamist just meile omasel moel kutsume ka saatuseks. Võib öelda, et just sedalaadi protsesse toetab 2013. aasta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles