Mehed, keda iga naine tahaks oma vanematele tutvustada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Krasinski
John Krasinski Foto: Sipa Press

Portaal YourTango toob esile viis naljakat ning äärmiselt nägusat meest, keda iga naine sooviks oma vanematele tutvustada.

John Krasinski

Kuigi esialgu olid võib-olla armunud tema äärmiselt südamlikku seriaali «Kontor» tegelaskujusse Jim Halpertisse, siis võta teadmiseks, et ka tegelikus elus on Krasinski sama armas ja südamlik. Hollywoodi kuulsus pole teda mõjutanud ja ta on endiselt kaameraväliselt väga lahe mees. Pealegi ütleb ta alati midagi ilusat oma abikaasa Emily Blunti kohta.

Cory Monteith

Pole ime, et tema seriaali «Glee» kolleeg Lea Michele temasse armus! Cory on täpselt selline mees, kes pereringis rõõmsalt glögi jooks, klaveri ääres paar laulu esitaks ja vanematele sel viisil muljet avaldaks. Ta on armas ja viisakas – millised vanemad ei usaldaks oma tütart tema hoolde?

Jason Segel

Kõigile meeldib naljakas mees ja Jason suudaks tingimata terve lauatäie sugulasi naerma ajada. Temaga on kerge jutule saada ja ta saaks su sugulastega ilmselt paremini läbi kui sina ise!

Joshua Jackson

Võib-olla mäletad teda seriaalist «Dawson’s Creek», kus ta mängis paharett Paceyt, kuid tuleta meelde, kui armas oli Pacey siis, kui ta õige tüdruku leidis. Täpselt selline on ka Joshua ning aastate jooksul on vaid nägusamaks muutunud.

Ryan Gosling

Kas siin on vaja üldse midagi selgitada? Ryan Gosling on iga tüdruku (ja ilmselt ka mõne poisi) unelmate mees. Eriti muljetavaldav oli tema puhul aga see, kui ta peatas New Yorgi tänaval üht meest, kes tahtis maali varastada. Gosling oli justkui lepitaja rollis ja rahustas terve olukorra maha. Kes ei tahaks sellise mehega suhtes olla?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles