Kuula seksikat biiti Tanja Mihhailova värskelt albumilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Mihhailova.
Tanja Mihhailova. Foto: Ekraanitõmmis videost

Täpselt nädal tagasi tutvustas Tanja Mihhailova Venuses kuus pikka aastat ilmavalgust oodanud lugudega albumit «Gemini». Plaadiesitlusõhtu ei loksunud aga Tanjale tavarutiinis, kus artist astub etteantud ajal lavale ja laulab oma lood ette - alates plaadi tegemisest kuni peopaiga ettevalmistamise ja toitlustuseni välja on seekord kõik Tanja enda tehtud ja organiseeritud.

«Esimest korda teen kõike üksinda - plaat ja trükk ja esitlus,» jutustab Tanja peo ettevalmistustööde vahele, kuid märgib, et oma väike meeskond on tal ikka abiks, kirjutab Õhtuleht.

Lauljatar meenutab oma eelmise plaadi esitlust, mis oli kuus aastat tagasi.

«See nägi välja niimoodi, et ma jõudsin peopaika, mulle tehti meik, siis istusime tantsutüdrukutega hotellitoas ja rääkisime juttu - mingi hetk tuldi ja öeldi, et nüüd mine peale, läksin ja laulsin ära, aga ise ma selle esitluse jaoks midagi eriti ei teinudki,» räägib Tanja, kuigi seekord oli kõik hoopis teistmoodi.

«Ise otsid, ise räägid, ise toimetad, ise palud, ise küsid. Loodetavasti keegi tuleb ikka kohale ka,» naeris Tanja enne pidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles