Mida iga naine võiks armastuse kohta enne 30. eluaastat teada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Portaal Yahoo! Shine vahendab mõned mõtted armastuse kohta, mida iga õrnema soo esindaja võiks enne 30. eluaastat teada.

Armastuses on oluline asukoht

Võib-olla oled seda juba omal nahal kogenud, kui õppisid ühes linnas, kuid su armastatu elas teises. Varem või hiljem muutus üks teist üksikuks ning armus kellessegi, kelle asukoht oli mugavalt lähemal. Täiskasvanute kaugsuhetes on samad probleemid – jah, sul on töö, auto ja laenuga ostetud korter. Temal on samuti, kuid varem või hiljem peab üks teist kolima, kui tahate, et see suhe toimiks. Virtuaalsed kallistused Skype’i vahendusel pole samad, mis päris kallistused. Keegi ei räägi sellest, kuid armastus nõuab julgust ja sellist lähedust, mida ei saa vaid sõnade või videokõnedega saavutada.

Ootuste puudumine ja madalad ootused on kaks erinevat asja

Kas oled tähele pannud, et mida vähem sa mõnelt olukorralt või inimeselt ootad, seda paremini asjad tegelikult välja kujunevad? Kui lased end lõdvaks ja lähed vooluga kaasa, mitte ei muretse, planeeri ega karda ette, mis võib juhtuda. See suhtumine toimib hästi ka armastuse puhul.

Hoopis teine jutt on aga siis, kui sul on madalad ootused. Näiteks: sa tahad, et partner oleks lihtsalt aus, naljakas ega petaks sind. Tegelikult pole need ju madalad ootused, need on pigem reaalsed, mille oled enesele loonud pärast seda, kui su kõrgetele ootustele ei leidunud vastet. Lõid omale reaalsemad ootused, et mitte uuesti haiget saada. Kinnitad, et peaksid tahtma vähem, kui sa tegelikult tahad, et saada mitte millegi asemel midagigi. Kuid tulemuseks on see, et saad midagi, mida sa üldse tegelikult ei tahtnud.

Kui mees ütleb, et ta ei taha lapsi...

Siis ei taha ta neid ka siis, kui oled kaalus alla võtnud või lasknud rindu suurendada. Usu teda, ta ei taha lapsi.

«Pane turvavöö peale!» võib väljendada armastust

Ideaalses maailmas jookseks mehed naistele järgi ja väljendaks armastust kergesti loetavate märkide abil, nagu suured roosikimbud ja sildid kirjaga «MA ARMASTAN SIND». Reaalsuses see nii ei ole. Sind armastav inimene võib sulle lõunasöögi sisse porgandeid poetada, sest muretseb su tervise pärast või keelab sul kogu aeg telerit vaadata, sest see kahjustab su aju.

Armastus ei ole müsteerium. Enamik meist saab aru, kui keegi meid armastab. Kuid selle armastuse väljendamine on tihtipeale märgiline. Pane turvavöö peale, kui mees seda palub. Ta ütleb seda vaid selleks, et sind kaitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles