Anu Lensmendi moesoovitus: elegantselt uude aastasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talveöö diivad
Hedvig: kleit 400 eurot, Riina Põldroos, ja kõrvarõngad 175 eurot, Tanel Veenre, Embassy of Fashion; kingad 79,95 eurot, Tallinna kaubamaja.
Ruth: kleit 360 eurot, Ketlin Bachmann; kõrvarõngad 175 eurot, Tanel Veenre, Embassy of Fashion; kingad 83,95 eurot, Tallinna kaubamaja.
Talveöö diivad Hedvig: kleit 400 eurot, Riina Põldroos, ja kõrvarõngad 175 eurot, Tanel Veenre, Embassy of Fashion; kingad 79,95 eurot, Tallinna kaubamaja. Ruth: kleit 360 eurot, Ketlin Bachmann; kõrvarõngad 175 eurot, Tanel Veenre, Embassy of Fashion; kingad 83,95 eurot, Tallinna kaubamaja. Foto: Lilian-Marie Merila

Las jõulukuusk soleerib kullas ja karras, peorõivad võiksid hoida tüünemat joont, leiab moekunstnik Anu Lensment. Modellid lisavad, millist (peo)-riiet nemad kanda eelistavad.

Olulisim moenõuanne aastalõpupidudeks on olla lihtne ja loomulik. Igaüks olgu see, kes ta sisemuses on, kuid parimas vormistuses.

Kuusesäras mõjuvad hästi kõik erksad ja sügavad toonid, samuti must. Kuid just sametine must või selline, millesse on kergelt segatud metalset helki.

Laste puhul tasub alati eelistada klassikalisi armsaid lõikeid. Rõivaid, mis on pigem ajatult elegantsed kui ülemäära trendikad. Ning kindlasti peab riietus nii laste kui ka täiskasvanute jaoks olema mugav.

Meestemoes tasub rõhuda heleduse-tumeduse kontrastile ja panustada isikupärastesse aksessuaaridesse. Eeskujuks tasuks võtta inglaslik muretu stiil ja lisada mõni edev detail, nagu rinnarätt ja kikilips, mis teevad rõivast peorõiva.

Naiste piduliku moe märksõnad on drapeeruvad materjalid, efektselt väljajoonistuv figuur ja maksipikkus. Ehted olgu pigem minimalistlikud ja väärikad, las jõulukuusk soleerib kullas ja karras!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles