Justin Bieberi Peterburi kontserdile oodatakse palju külalisi Eestist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: promo

Esmaspäeval Eestis alanud Justin Bieberi Peterburi kontserdi piletimüügi edukus näitab, et supertähte läheb vaatama palju eestlasi. Peterburi suurimal siseareenil 28. aprillil toimuv show on ainuke võimalus näha noort muusikaprintsi kodu lähedal.

«Kuna kõik Euroopas toimuvad Bieberi kontserdid on välja müüdud minutitega, siis saab ilma suurte kulutusteta ja mugavalt tema esinemist näha ainult Peterburis,» kommenteeris Justin Bieberi Peterburi kontserdi väliskommunikatsiooni juht Reno Hekkonens.

«Arvata võib, et pileteid pole kauaks, seega, kes jäid Helsingi kontserdi piletitest ilma, peaks kiirustama. Seda enam et Eestisse ei õnnestunud Bieberit ka seekordse maailmatuuri raames kuidagi meelitada,» lisas Hekkonens.

Peterburi SKK areenil esinev Justin Bieber annab Venemaal ainult kaks kontserti. Superstaari Stockholmi ja Helsingi kontserdid müüdi välja minutitega.

Produktsioonilt suurejoonelisemaid maailmatuure «Believe Tour» on noorte iidoli kolmas maailmatuur.

Kõigest mõne aastaga peadpööritava unistuste karjääri teinud Justin Bieber on tänaseks müünud üle 17 miljoni albumi ning on üks mõjuvõimsamaid staare planeedil.

Kontserdi pileteid on Eestis võimalik osta kõigist Piletilevi punktidest hinnaga alates 50 eurost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles