Ženja Fokini meelest mõjuks maailmalõpp hästi figuurile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin
Ženja Fokin Foto: Jelena Rudi

Stilist Ženja Fokin rääkis ajakirjale Naised, et valmistub maailmalõpuks ja ostis poest tatart, sest maailmalõpupaanika koos tatraga on eriti figuurisõbralik.

«Ostsin suurtes kogustes küünlaid ja siis loomulikult tatart. Tatraga on see, et paljud mu modellidest sõbrad teevad enne esinemisi tatradieeti, seega ideaalne valik, ma leian. Maailmalõpupaanika koos tatraga on eriti figuurisõbralik, ma soovitan seda kõigile, kellel on kaaluprobleemid,» sõnas Ženja, kelle arvates hakkab pimeduse saabudes inimkonnas kõigepealt üleüldine salenemine.

Enda elus pole stilist viimasel ajal suuri muutusi märganud, kuid ta on ümberringi vaadates ja ka edasisele mõeldes aru saanud, et inimesed on sel aastal kuidagi kaotanud oma huumorisoone. «Kerge lapsemeelsus ja muretu olek on ära kadunud,» lisas ta. «Loodan, et pärast maailmalõppu tuleb see tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles