Liina Randpere ja Owe Petersell kutsuvad saatesse «Jõulusoojus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Randpere: "I`m too sexy for my dress!"
Liina Randpere: "I`m too sexy for my dress!" Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2 saade «Jõulusoojus», mis kogub juba teist aastat järjest annetusi Eesti sünnitusmajade ja -osakondade toetamiseks, kutsub saates osalema.

«Jõulusoojus» toob meieni Eesti inimeste soovid, mõtted ja tänusõnad seoses lõppeva aastaga. Meie kaamerad ootavad soovijaid Tallinna ja Tartu raekoja platsidel jõulukuuskede all.

Kuuse juurde ootame inimesi, kes soovivad tänada või meenutada kedagi, kes nende elu sel aastal erakordselt puudutanud on.

Selleks võib olla meenutus kadunud vanaemast, rõõmus lugu  uuest pereliikmest , ood iidolile, kes raskel ajal jõudu on andnud või hoopis tänu kellelegi, kes tema elu sel aastal puudutanud on.

See on saade, kus avaldatakse tänu, austust või kiitust kallitele inimestele. Eriti tore oleks, kui osalejad võtavad kaasa ka mõne foto või eseme, mis neile selle loo ja kalli inimesega seostuvad.

«Jõulusoojust» juhivad raadio Elmar peatoimetaja Owe Petersell ning «Tähed jääl» saatejuht Liina Randpere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles